Politică retur

Conform  articolului 13 alin 3 şi articolului 14 din OUG nr. 34/2014, un produs produs poate fi returnat în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării. 

Costul returului:

Pentru a returna o comandă integral sau parţial, conform legislației în vigoare, taxa de transport aferentă returului va fi suportată de către dumneavoastră. În acest sens, va sugerăm trimiterea produselor prin intermediul unei firme de curierat.

 Menţionăm că taxele de transport suportate pentru livrarea produselor către dumnevoastră, nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat care a operat livrarea.

 Condiţii de returnare:

Pentru a returna un produs este necesar că acesta să nu fi fost utilizat sau deteriorat. De asemenea este important că acesta să fie însoţit de documentele care l-au însoţit (factură). Pentru iniţierea procedurii de returnare a unui produs, va rugăm să completaţi formularul de retur sau sa sunati la numarul nostru de telefon, 0725075233. După completarea formularului va rugăm să expediaţi coletul către sediul nostru( ADRESA SE COMUNICA TELEFONIC), ATENTIE, NU TRIMITETI la adresa sediului social din strada Smaranda Braescu), nedepăşind cele 14 zile calendaristice, calculate de la data receptionarii produselor şi până la data expedierii produselor către sediul nostru. La scurt timp de la recepţionarea coletului returnat, vom demara procedurile de returnare a contravalorii produselor. În cazul în care, produsul returnat, prezintă urme de uzură, este incomplet sau are ambalajul deteriora, împiedicând astfel vânzarea produsului, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia către dumneavoastră.

Returnarea contravalorii produselor:

Puteţi alege să primiţi contravaloarea produselor direct în contul dumneavoastră bancar în termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de returnare a produselor.