Politica de confidentialitate

Securitatea datelor personale

Datele pe care le furnizezi la plasarea unei comenzi pe site-ul www.ricipici.ro sunt folosite exclusiv pentru a te putea identifica si pentru a-ti putea livra produsele comandate cat mai repede si in conditii de siguranta.

Toate informatiile completate in formularele pentru plasarea unei comenzi (nume, adresa, adresa de e-mail, telefon), precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite niciodata unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

Site-ul www.ricipici.ro nu solicita crearea de cont, informatiile solicitate sunt minime, nu solicitam date personale precum CNP, date din cartea de identitate, datele solicitate fiind utilizae exclusiv pentru livrarea/facturarea comenzii plasate de catre dumneavoastra. Datele sunt salvate intr-o baza de date temporara, strict securizata,  si sunt sterse dupa receptionarea comenzii de catre dvs, nu va vom trimite oferte publicitare, newsletter si nu vom folosi date dumneavoastra pentru nici un fel de activitate de marketing.

Politica anti-spam

Site-ul www.ricipici.ro nu incurajeaza spam-ul si va asigura ca datele dvs personale sunt in deplina siguranta dupa inregistrarea cu succes a formularului completat. Este important de retinut ca www.ricipici.ro  nu furnizeaza adresa ta de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera adrese de email obtinute prin intermediul acestui site. 

Prin completarea datelor dvs. in formularele de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie utilizate in scopul livrarii si facturarii comenzii, nu prelucram datele, nu le transmitem, nu le transferam, nu te vom deranja cu mesaje promotionale sau oferte.

NEWSLETTER/OFERTE

Webite-ul www.ricipici.ro  nu va trimite oferte prin e-mail sau alte metode de corespondenta.